DİYARBAKIR / HAZRO - Sarıerik İmam Hatip Ortaokulu

TARİHÇE

Okulumuz yeni binasında 01.09.2012 tarihinden itibaren eğitim-öğretime başlanmıştır. Okulumuzun bulunduğu köyde yeni binanın yapılmamasından önce sadece İlkokul için küçük bir okul bulunmaktaydı. Yeni binanın yapılmasıyla birlikte İlkokul, Ortaokul ve 2019-2020 eğitim-öğretim yılıyla birlikte İmam-Hatip Ortaokulunun eklenmesiyle eğitim-öğretim faaliyetleri tek binada hizmete girmiştir.

13 derslik okulumuz, bodrum katla birlikte 4 kattan oluşmaktadır. Okulumuz çevre köylerden; Meşebağlar köyü, Kavaklıboğaz köyü ve Kani Mehmet mezrasından ikinci kademe için taşımalı eğitim hizmeti vermektedir.

Okulumuz; kütüphane, bilişim dersi odası, anasınıfı odası, yemekhane, geniş bir bahçeye sahip olmakla birlikte öğrencilerimizin sportif faaliyetlerini yerine getirebilecekleri bir alana da sahiptir. Bu alanda voleybol sahamız da bulunmaktadır.

Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 27.04.2022 08:53 - Görüntülenme: 153