DİYARBAKIR / HAZRO - Sarıerik İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda, Büyük Önder Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı coşkuyla kutlandı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Okul Müdürümüz Taner BADEMCİ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.  Sonrasında okulumuz öğrencileri harika gösterilerini sundular ve öğrenciler arasında çeşitli yarışmalar yapıldı.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMI VE ETKİNLİKLERİMİZ

Mrt

"Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama programı

Mrt

Okulumuzda 4 Mart 2022 Cuma günü deprem tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda 5,6,7 ve 8. Sınıflara deneme sınavı yapıldı.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerine E-Okul, Mebbis ve EBA Uygulamalarıyla İlgili Bilgiler Verildi

Şbt

Beden Eğitimi öğretmenimiz  Songül  Aydın'ın öğrencilerle  yaptığı etkinlikler.

Ock

Okul idaresi önderliğinde her branştan öğretmenin bulunduğu Akademik Takip Komisyonu oluşturulup konuyla ilgili bilgi verildi.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Türkçe Öğretmenlerimiz tarafından münazara tekniği etkinliği yapıldı.

Ock

Ahi Evran, Hacı Bektaş-ı Veli ve Yunus Emre bu üç gönül insanının inanç, ahlak, hoşgörü, sevgi, saygı ve barış öğretileri üzerinde anma günü yapıldı.

Ock

Okulumuzda; panolarda ve koridorlarda Türkçe dersiyle ilgili çalışmalar tamamlandı.

Ock

Okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni tarafından öğretmenlerimize Peygamber Efendimizin Eğitim Anlayışı ve Eğitim Modelleri ile ilgili bilgiler verildi.

Ara

Okulumuzde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okul rehber öğretmenimiz tarafından öğretmenlerimize mentorluk ve öğrenci koçluğuyla ilgili bilgi verildi.